Volleybalspeeltuin

Jan en Allemantoernooi


In MFC de Zwingel kan er 1x per maand op zaterdag gratis kennis worden gemaakt met volleybal van 10:00-11:00u. Iedereen (jongens en meisjes) tussen de 4 en 7 jaar is welkom om op een leuke, speelse manier met volleybal kennis te maken. Neem gerust enkele vriendjes en vriendinnetjes mee zodat we met een gezellig groep lekker kunnen spelen en volleyballen.

Hieronder zie je de data voor de volleybalspeeltuin:

7 oktober, 4 november, 2 december, 6 januari, 3 februari, 2 maart, 6 april, 4 mei en 1 juni.

Ieder jaar op Hemelvaartsdag vindt het Jan en Allemantoernooi plaats op het sportpark van SV Melderslo. Dit volleybaltoernooi op gras is voor JONG en OUD. Het doel van de dag: Sportief en gezellig volleyballen met je vrienden en vriendinnen! Opgeven kan jaarlijks via: janenallemantoernooi@outlook.com. Verdere info is tegen die tijd te vinden op onze socials en in de Kwaker. Wenskaartenactie

Ieder najaar gaan onze leden langs de deuren in Melderslo om mooie wenskaarten te verkopen. De wenskaarten zijn uiteenlopend in thema, en zullen ieder jaar verschillend zijn. 

Oliebollenactie

Rond de jaarwisseling kunnen de bewoners van Melderslo & Broekhuizen(vorst) een bestelling verse oliebollen van Gommans doorgeven. Deze zullen dan door onze leden op afgesproken dagen worden afgeleverd bij de bewoners thuis. Dat wordt smullen!Jeugd volleybalkamp

Jaarlijks zal er in het voorjaar (rond juni) een volleybalkmap georganiseerd worden voor de jeugdteams (CMV en ABC jeugd). Dat betekent een weekend vol met activiteiten en gezelligheid op een externe locatie! Verdere info omtrent opgeven voor het volleybalkamp volgt t.z.t.

Seizoensafsluiting-BBQ

Ieder jaar zal er aan het einde van het volleybalseizoen een heerlijke BBQ plaatsvinden met alle leden. Voorafgaand aan deze BBQ heeft de jeugd de mogelijkheid om een klein volleybaltoernooitje tegen elkaar te spelen. De hele avond kunnen alle leden genieten van lekker eten en drinken!